Mozilla nabídne nový prohlížeč pro vývojáře

Mozilla nabídne nový prohlížeč pro vývojáře

Vývojáři webových stránek a aplikací používají ke své práci mimo jiné i spoustu nejrůznějších doplňků a pluginů ve svém webovém prohlížeči, což nemusí vždy dělat jejich práci dvakrát efektivní. Proto se tvůrci Mozilly rozhodli pro vytvoření zbrusu nového webového prohlížeče, určeného a přizpůsobeného speciálně pro webové vývojáře.

Číst článek

Rozměry obrázků v novém facebook feedu

Rozměry obrázků v novém facebook feedu

Stále více uživatelů facebooku má již svůj "news feed" v nové aktualizované podobě a proto na něj musí brát ohled i správci facebookových stránek a profilů. Základním krokem jsou pak správné rozměry jednotlivých obrázků, které se v příspěvcích objeví. Nový news feed sebou v tomto ohledu přináší některé změny, se kterými je dobré se seznámit.

Číst článek

Hlavní trendy webdesignu pro rok 2014

Hlavní trendy webdesignu pro rok 2014

Koncem roku starého a začátkem toho nového, je vždy publikováno mnoho článků, s více či méně reálným odhadem vývoje budoucích trendů v oblasti tvorby webových stránek a webdesignu obecně. V následujícím článku naleznete popis pěti hlavních trendů, které jsou sestaveny s ohledem na současný vývoj a směřování v této oblasti.

Číst článek


SEO nástroje on-line a zdarma

Přehled on-line nástrojů pro optimalizaci webových stránek

V tomto článku naleznete přehled vybraných SEO nástrojů, které jsou on-line a jejichž použití je zcela zdarma. Tyto nástroje mohou být užitečné při optimalizaci webových stránek pro lepší umístění a vyšší pozice ve vyhledávačích.

Číst článek